Limbodansen

Limbodansen

Excl. BTW al vanaf 40,00

Artikelnummer: SL-2012.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Hoe moet je limbo dansen?

Limbodansen wordt van oorsprong een acrobatische dans genoemd. om jezelf een echte limbo danser te noemen moet je veel oefenen. Je moet bij het limbo dansen zonder te bukken onder een stok door. Je mag wel achterover hangen. Om dus zonder te vallen onder de stok door te dansen moet je een goede techniek beheersen. Ben jij flexibel genoeg om de limbo dans met succes uit te voeren?

Limbo dansen met deze mobiele variant

Met het opblaasbare limbo dansen spel maak je het limbo dansen een stuk leuker. Je kunt de palmbomen overal overeind zetten dankzij de blower. En met behulp van het klittenband kun je zelf de hoogte bepalen waar de dansers onderdoor moeten. Zet een leuk muziekje op tijdens het limbodansen en probeer vervolgens achteroverhangend onder de limbo stok door te dansen. Als het gelukt is om zonder met de handen de grond te raken onder de limbostok door te gaan kan de limbo stok weer iets lager gehangen worden.

Uit je dak met Withagen-attractieverhuur

Bij het limbo dansen hoort natuurlijk ook sfeervolle muziek. Als je op locatie muziek wilt afspelen komt een geluidsset natuurlijk goed van pas. Of misschien wil je de deelnemers aanmoedigen of afleiden of het publiek enthusiast krijgen. Dan is een mobiele omroepinstallatie precies wat je zoekt! Voor je het weet is iedereen aan het limbo dansen!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

170

Breedte in cm

400

Hoogte in cm

260

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

86 x 40 x 35

Transport Gewicht

15 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

haringen en hamer

1x Haspel 40 meter

1x Blower 480 Watt

Download de handleiding