Zweefbal

Zweefbal

Excl. BTW al vanaf 40,00

Artikelnummer: SL-2012.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een magisch spel!

Zweefbal is een bijna magisch ballenspel. Bedoeling van dit luchtbal spel is dat je de ballen naar de andere kant brengt zonder ze aan te raken. Doordat er een luchtstroom uit de kegels komt kunnen de ballen mooi blijven zweven. Probeer de ballen van de ene naar de andere kegel te laten zweven tot ze in de mand vallen.

Zweefbal spelen!?

Het zweefbal huren is leuk voor allerlei evenementen en is ook een van onze opblaasbare zeskamp onderdelen. Het zweefbalspel kan gespeeld worden met 2 deelnemers tegelijk; ieder aan een eigen kant. Wie als eerste de ballen aan de andere kant in de korf krijgt is de winnaar. Combineer snelheid en beheersing om zo je tegenstander te verslaan! Je dient er wel rekening mee te houden dat als je dit spel buiten wilt spelen dat er nagenoeg geen wind mag staan. Anders blijven de ballen niet zweven boven de luchtstroom uit de kegels.

Ook leuk voor binnen

Buiten spelletjes spelen is natuurlijk het leukste dat er is. Maar als het slecht weer is en je niet kunt buitenspelen kun je altijd aan de slag met de leuke spellen van withagen-attractieverhuur. Speel een spannend duel met vier op een rij of doe lekker gek met mega twister!. Binnen spelen kan ook erg leuk zijn!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

550

Breedte in cm

170

Hoogte in cm

180

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

100 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

25 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

Download de handleiding