Kippenvangen

Kippenvangen

Excl. BTW al vanaf 47,50

Artikelnummer: SL-2010.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Tok tok … Pok!

Het ene moment hangen de kippen nog in de balk en dan plots valt er eentje naar beneden. Vang de kip voordat deze op de grond valt om een punt te scoren. Er zitten 8 kippen bij het kippen vangen spel. Hoeveel kippen vang jij?

Kippen vangen huren, hoe werkt het?

Bij het kippen vangen spel is jouw reactievermogen belangrijk. Door aan een van de touwen te trekken valt een van de kippen omlaag. Dee deelnemer moet dan snel reageren en de vallende kip opvangen. Het voordeel van dit kippenvangspel is dat je het overal kunt spelen. Het is mechanisch, dus je hebt er geen stroom voor nodig.

Voor elk thema mogelijk!

Kippen vangen is een populair spel op veel feesten, sportdagen, tijdens een zeskamp, boerderijdag etc. Maar soms wil je een spel dat aansluit bij jouw thema. Dan kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld het zwarte pieten zakken vangen of balvangen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

60

Breedte in cm

170

Hoogte in cm

235

Afmeting transport L x B x H

180 x 60 x 30 cm

Transport Gewicht

29,35 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding