Letterspel Jongens tegen de meiden

Letterspel Jongens tegen de meiden

Vanaf 75,00 excl. BTW

Artikelnummer: SL-2013.04 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Borg: 100,00

Het letterpakkenspel

Het letterpakken-spel is bekend van het TV-programma “De jongens tegen de meisjes”. Dit spel speel je met 4 personen. Bij ons kun je het ook extra moeilijk maken en met 6 personen spelen! Met 6 personen wordt het natuurlijk nog belangrijker om goed samen te werken en in de juiste volgorde te gaan staan.

Helemaal compleet

Het letterspel is eenvoudig mee te nemen doordat de kubussen gemakkelijk in te vouwen zijn en per 2 in een transporttas zitten. Er wordt ook een tas vol met letters bijgeleverd, waar de vragen met de juiste lettercombinaties bij zitten. De letters kun je op de letterpakken gemakkelijk wisselen doordat er klittenband op zit. Je hoeft dus zelf geen vragen te bedenken en er zijn bij alle lettercombinaties genoeg mogelijke antwoorden om een hele tijd bezig te zijn.

Ook voor kinderen

Het letterpakkenspel is voor jonge kinderen vaak te lastig. Zij spelen liever op een leuk springkussen zoals het Frozen springkussen. Maar speciaal voor de wat jongere kinderen hebben we ook een kindvriendelijkere variant bedacht met makkelijkere woorden.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

8

Leeftijd tot

99

Afmeting transport L x B x H

70x70x7 (3 pakken) 45x45x30 (zak met letters)

Transport Gewicht

3×14,2 kg + 1×3,7 kg

VervoerPersonen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Download de handleiding
0
Mobiele Roulette tafelBierpong