Letterspel Jongens tegen de meiden

Letterspel Jongens tegen de meiden

Excl. BTW al vanaf 85,00

Artikelnummer: SL-2013.04 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Het letterpakkenspel

Het letterpakken-spel is bekend van het TV-programma “De jongens tegen de meisjes”. Dit spel speel je met 4 personen. Bij ons kun je het ook extra moeilijk maken en met 6 personen spelen! Met 6 personen wordt het natuurlijk nog belangrijker om goed samen te werken en in de juiste volgorde te gaan staan.

Helemaal compleet

Het letterspel is eenvoudig mee te nemen doordat de kubussen gemakkelijk in te vouwen zijn en per 2 in een transporttas zitten. Er wordt ook een tas vol met letters bijgeleverd, waar de vragen met de juiste lettercombinaties bij zitten. De letters kun je op de letterpakken gemakkelijk wisselen doordat er klittenband op zit. Je hoeft dus zelf geen vragen te bedenken en er zijn bij alle lettercombinaties genoeg mogelijke antwoorden om een hele tijd bezig te zijn.

Uniek in Nederland

De meeste letterpakken spellen bestaan uit slechts 4 kubussen. Bij ons huur je 6 kubussen en kun je dus met meer mensen spelen. Dit geeft niet alleen meer woordcombinaties, maar ook veel meer plezier! De tientallen letters maken het mogelijk om zelf eindeloos te combineren maar als je het letterpakken spel huurt bij Withagen-attractieverhuur krijg je 25 kaarten met vol quizvragen mee. Dat is de meeste quizvragen van heel Nederland! Zo kun je gelijk aan de slag. We hebben zelfs Engelse vragenrondes zodat je het ook kunt spelen met uitwisselingsstudenten of collega’s uit het buitenland!

Ook voor kinderen

Het letterpakkenspel is voor jonge kinderen vaak te lastig. Zij spelen liever op een leuk springkussen zoals het Frozen springkussen. Maar speciaal voor de wat jongere kinderen hebben we ook een kindvriendelijkere variant bedacht met makkelijkere woorden.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

8

Leeftijd tot

99

Afmeting transport L x B x H

70x70x7 (3 zakken met 2 pakken) 45x45x30 (zak met letters)

Transport Gewicht

3×14,2 kg + 1×3,7 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding