Rookmachine groot

Rookmachine groot

Excl. BTW al vanaf 30,00

Artikelnummer: GE-2007.05 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 10.00

Huur je eigen rookmachine

Een rookmachine zorgt voor de nodige special effects. Tijdens halloween kun je met een rookmachine het extra eng maken. Door de rook zie je minder en wordt het een stuk spannender. Maar ook bij een goochelshow is een rookmachine een handig hulpmiddel. En uiteraard is een rookmachine op een groot feest ook een echte publiekslieveling. De rook in combinatie met de juiste verlichting zorgt voor een extra speciale sfeer.

Technische gegevens rookmachine

De X-530 is het paradepaardje van Antari. Groot, veel bedieningsmogelijkheden, veel extra’s. Zo slaat de pomp automatisch af als de rookvloeistof op is. Dit voorkomt schade aan de machine. Ook is er een blauwe LED onder in de vloeistoftank geplaatst, zodat het vloeistofpeil ook in donkere omstandig-heden makkelijk gecontroleerd kan worden. De X-530 is een complete rookmachine, geschikt voor zeer intensief gebruik.

  • Tankinhoud: 6 liter
  • Opwarmtijd: 12 minuten
  • Vloeistofverbruik: 166 ml / min
  • Rookoutput: 1132 m3 / min
  • Standaard bediening: DMX – timer op machine

 

Alles voor een topfeest!

Bij Withagen-attractieverhuur kun je niet alleen springkussens huren. Ook voor partymateriaal kun je bij ons terecht. Dus organiseer je een schoolfeest, examenfeest, foute party of wil je gewoon je eigen discotheek maken kijk dan eens in ons assortiment. Je vindt er bijvoorbeeld een spiegelbol of stroboscoop om zelf de leukste special effects te maken op jouw evenement!

Extra informatie

Lengte in cm

70

Breedte in cm

26

Hoogte in cm

23

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

3000 Watt

Afmeting transport L x B x H

70 x 26 x 23 cm

Transport Gewicht

22½ kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Verlengkabel 12.5 meter

Download de handleiding