Geluidset 2 met 2 cd spelers

Geluidset 2 met 2 cd spelers

Excl. BTW al vanaf 125,00

Artikelnummer: GE-2007.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Laat je favoriete muziek horen

Geef je een feest? Organiseer je een vrijdagmiddagborrel? Heb je iedereen uitgenodigd voor een buurtfeest? Dan is het spelen van muziek natuurlijk onmisbaar. Dankzij deze compacte, krachtige geluidsset voor feesten en presentaties kun je zonder problemen jouw favoriete muziek draaien voor jouw gasten. Je kunt meerdere cd’s tegelijk in de set laten draaien, zo vallen er geen stiltes tussen de nummers door. En uiteraard kun je ook je gasten toespreken, een toost uitbrengen, meezingen of mededlingen doen dankzij de microfoon.

Geluidset huren? Wat zit er bij?

Geen gesjouw meer met losse speakers en versterkers. De speakers zijn voorzien van ingebouwde versterkers. Dit is een compacte, krachtige geluidsset voor feesten en presentaties tot plus minus 75 personen. Deze geluidsset zorgt ervoor dat uw gasten extra genieten van uw feest. Succes verzekerd. Uitgevoerd met:

  • 2 x professionele pioneer cd spelers.
  • 1 x Mengpaneel.
  • 1 x Microfoon + 10 meter snoer.
  • 1 x mogelijkheid tot het aansluiten van mp3 speler of een ipod computer.
  • 2 x 300 w RCF luidspeakers met in gebouwde versterker.

Licht en geluid huren bij Withagen

Bij Withagen-attractieverhuur kun je bijna alles huren om van jouw evenement een top evenement te maken. Ook voor licht en geluid vind je volop leuke dingen in ons assortiment. Zo is een feest natuurlijk niet compleet zonder een rookmachine, een stroboscoop en een selectie aan goede muziek. Dit laatste is gegarandeerd met de geluidscomputer. Hoe groot je feest of evenement ook is, Withagen-attractieverhuur helpt je om er een succes van te maken!

Extra informatie

Spanning in volt

230 volt

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

Download de handleiding
Geluidset 1 met 1 cd spelerGeluidset 3 met 2 cd spelers