12 volts P.A. omroep Geluids installatie

12 volts P.A. omroep Geluids installatie

Excl. BTW al vanaf 85,00

Artikelnummer: GE-2010.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Schreeuw het van de daken!

Heeft u een belangrijke boodschap dan wil je die het liefst van de daken schreeuwen. Dankzij deze omroep geluidsinstallatie op het dak van uw auto kan dit! Rij door de straten rijden en verkondig uw boodschap dankzij een microfoon via de speakers op de wagen aan iedereen! Huur deze 12 volts omroep geluidsinstallatie en u kunt iedereen in de buurt laten horen wat er te doen is.

Vergunning aanvragen!

Om geen boete voor geluidsoverlast te krijgen en te voorkomen dat u voortijdig moet stoppen met reclame maken dient u vooraf bij de gemeente een vergunning aan te vragen. Besluit u de 12 volts P.A. omroep geluidsinstallatie te huren dan moet u deze zelf op de wagen bevestigen. U kijgt:

  • 1 x versterker 45 watt met ingebouwde cd usb speler
  • 1 x microfoon
  • 2 x p.a. luidspreker hoorn
  • aansluiting via sigaretten aansteker

Roept u maar!

Ook als u niet met de wagen gaat maar te voet of met de fiets reclame wilt maken dan kan dit. Withagen-attractieverhuur heeft ook een mobiele omroep geluidsset die u dankzij de accu overal met u mee kunt dragen. Of maak gebruik van een megafoon om uw stem te versterken en zo grote groepen mensen toe te spreken.

Extra informatie

Lengte in cm

55

Breedte in cm

52

Hoogte in cm

23

Afmeting transport L x B x H

55 x 52 x 23

Transport Gewicht

30 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding