luidspreker set RCF ART 322A

luidspreker set RCF ART 322A

Excl. BTW al vanaf 50,00

Artikelnummer: GE-2009.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Hoogwaardige luidspreker huren

De RCF ART 322A is de ultieme luidspreker voor zangers, bands, presentaties en drive-in shows die het uiterste van een geluidsset verlangen. Ultieme geluidskwaliteit en een ongelooflijke geluidsdruk is wat deze luidsprekers produceren. In tegenstelling tot de meeste luidsprekerkasten beschikt deze luidspreker niet over een 1 inch hoogdriver, maar een 2 inch variant. Dit houdt in dat de hoogdriver net iets meer midhoge frequenties meepakt waardoor de woofer meer ruimte en de versterker meer vermogen vrijheeft om andere frequenties weer te geven. Hierdoor wordt de koppeling met een optionele subwoofer beter en presteert de luidspreker beter in het laag bij fullrange gebruik. De 12 inch woofer zorgt voor het nodige mid en laag, wat perfect weergegeven wordt. Ook bij fullrange toepassingen doet deze luidspreker niet onder, omdat een deel van de midhoge frequenties door de hoogdriver wordt meegepakt blijft er meer ruimte over voor het laag. Dit zorgt voor een vol klankbeeld. Kortom deze luidspreker alle kenmerken die je van RCF mag verwachten. Een strak geluid, flinke geluidsdruk, een compacte constructie, hoogwaardige componenten en een roadproof behuizing maken deze 3-serie immens populair.

De specificaties op een rijtje

 • 400W Monolithic bi-amp versterkermodule, 350W voor de woofer en 50W voor de hoogdriver
 • 128 dB max SPL
 • frequentiebereik: 45-20.000Hz
 • crossoverpunt: 1200Hz
 • wijde hoornafstraling, 90 x 60 graden
 • 12” hoge belastbaarheid woofer, 75 mm voice coil
 • 2” neodymium, titanium dome, hoogdriver
 • elektronische EQ, fase-schakelaar, limiter en protection
 • mic/lijn XLR en Jack ingang, XLR signaal uitgang
 • 2 handvatten aan de zijkant en 1 ergenomisch tophandvat
 • 4 M10 vliegpunten voor vaste installatie voorzien van top hat voor plaatsing op statief of tussenpaal
 • optionele infrarood afstandsbediening voor volume, mute en EQ instellingen 

Volledige geluidsset huren

Wil je voor jouw feest een complete geluidsset huren dan kan dit ook bij Withagen-attractieverhuur. We hebben diverse mogelijkheden die afhankelijk van de grootte van je feest zorgen voor een ideale geluidsverdeling. Voor een feest tot ongeveer 150 personenen kun je bijvoorbeeld de geluidsset met 2 cd spelers huren. Maar met alleen muziek heb je nog geen leuk feest natuurlijke. Voor een echt discofeest moet je natuurlijk ook goede verlichting hebben. Met bijvoorbeeld de par 56 disco set heb je naast een goede geluidsset ook een prima verlichtingsset voor jouw feest!

Extra informatie

Lengte in cm

35

Breedte in cm

41

Hoogte in cm

69

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

400 watt

Afmeting transport L x B x H

35 x 41 x 69

Transport Gewicht

23 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding