Schoolfeest organiseren

Blije gezichten

Een kerstgala, een eindexamenfeest of een schoolfeest organiseren omdat het schooljaar voorbij is? Allemaal zo gezellig en dit is echt iets waar alle scholieren het hele jaar naar uitkijken! Het vergt wat organisatie maar om daarna alle blije gezichten van de scholieren te zien zorgt voor een onvergetelijk schoolfeest!

Kerstgala

Een schoolfeest waar iedereen zich netjes voor aankleedt, mooie jurken bij de meiden en nette kleding bij de jongens, wat ziet dat er feestelijk uit! Maar wat maakt een schoolfeest nou bijvoorbeeld een echt kerstgala naast de muziek en de verlichting? Bij Withagen-attractieverhuur hebben we een hele leuke kerstkraam in het assortiment! Zet deze tijdens het schoolfeest neer om de scholieren daar hun drankje en hapje te laten halen. Zo maak je het kerstgala echt helemaal af.

Examengala

Het eindexamenfeest, het schoolfeest waar iedereen de hele middelbareschooltijd naar uitkijkt! Bij dit gala is alles op en top feestelijk aangekleed. Wat dacht je van een feestelijke ballonnenboog bij de ingang, of prachtige ballonnen pilaren door de hele zaal? Bij Withagen- attractieverhuur is dit allemaal mogelijk!

Eindfeest

Het einde van het jaar afsluiten met een schoolfeest, wat een goed plan! Zo kunnen alle scholieren nog gezellig met elkaar herinneringen ophalen en elkaar gedag zeggen voordat de zomervakantie echt begint. Gezelligheid met muziek door goede luidsprekers, feestelijke verlichting en misschien wel een rookmachine. Met een spetterend schoolfeest weet Withagen-attractieverhuur altijd wel raad! Neem vooral contant met ons op om een onvergetelijk schoolfeest te organiseren