Braderie

Zonnige dag

Een zonnige lente of zomerdag, niet te warm, lekker weer, goede omstandigheden. Perfect om een leuke braderie te organiseren. Mensen slenteren lekker rond en kijken hun ogen uit bij verschillende kraampjes waar ze langs lopen.

Kraampjes

Waar denk je als eerst aan als je denkt aan een braderie? Juist, marktkraampjes! Bij Withagen-attractieverhuur beschikken we over een divers aanbod van gezellige marktkramen. Een kleine luxe marktkraam, maar ook een grote van wel 3 meter lang! Daar kunnen genoeg leuke spullen op worden uitgestald.

Met het hele gezin

Met het hele gezin naar de braderie? Geen probleem! Bij Withagen-attractieverhuur zorgen we ook dat de kinderen niks te kort komen. Zo verhuren wij verschillende springkussens en leuke spellen. Knutselen valt ook altijd erg in de smaak. Bekijk ons uitgebreide assortiment van knutselspullen. Heb je een vraag? Geen probleem, wij helpen u graag!

Goede afsluiting

Aan het einde van de dag op de braderie een klein feestje is natuurlijk ook erg leuk. Voor een goed georganiseerd braderie feest heb je uiteraard luidsprekers, lichten en muziek nodig! Ook daarvoor ben je bij Withagen-attractieverhuur aan het goede adres! Wil je een ontzettend leuke en gezellige braderie organiseren? Neem dan vooral contact met ons op. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden.