Ballon Airwalkers

Wat zijn ballon airwalkers?

In tegenstelling tot gewone ballonnen zijn airwalker ballonnen niet bedoeld om de lucht in te gaan. De airwalker ballonnen zijn heliumballonnen die eigenlijk net op de grond blijven eens ze gevuld zijn met helium. Doordat ze nog net de grond raken lijken ze bij beweging te gaan lopen. Daarom noemen we deze ballonnen die in allerlei leuke figuren verkrijgbaar zijn airwalkers.

Verschillende formaten airwalkers

Afhankelijk van welk airwalker figuur je kiest is ook het formaat enorm verschillend. Kies je voor een schattige mopshond dan is het formaat van de airwalker ballon ook klein. Zo lijkt de heliumballon meer op een echte mopshond. Kies je echter voor een sprookjesfiguur zoals Elsa uit de Disneyfilm Frozen dan is het formaat een stuk groter. Zo hebben kinderen echt het idee dat er een echte prinses door de kamer loopt! Airwalker ballonnen komen dus wat betreft formaat in de richting van de werkelijkheid.

Airwalker ballonnen met en zonder helium

Een airwalker ballon moet worden gevuld met helium om het loop-effect te krijgen. Wanneer je er gewoon lucht in zou blazen blijft de ballon stil op de grond liggen.Het is mogelijk de ballon door Withagen-attractieverhuur te laten vullen. Hou er rekening mee dat hoe groter de airwalker ballon is hoe meer helium er in gaat en hoe duurder de airwalker ballon wordt. Eenmaal gevuld blijft de airwalker lange tijd goed en kun je er zelfs wekenlang plezier van hebben!