Airwalker Elsa

Airwalker Elsa

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: BAW-2017.04 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 20.00

Elsa airwalker ballon

Airwaker ballonnen zijn ballonnen die rechtop kunnen blijven staan. Ze zitten dus niet vast aan een touwetje maar lijken te staan of te lopen. Met de airwalker ballon in Elsa figuur haal je een van de populairste Frozen karakters in huis. Kinderen die houden van prinsessen of Frozen zullen deze ballon geweldig vinden omdat de Elsa ballon bijna net zo hoog is als zijzelf!

Ballonnen laten vullen met helium

Helium zorgt ervoor dat ballonnen de lucht in gaan. Bij de Airwalker ballonnen zorgt de helium ervoor dat deze rechtop blijven of net boven de grond gaan zweven. Je kunt je ballon bij Withagen-attractieverhuur met helium laten vullen. Eenmaal gevuld met helium kun je afhankelijk van hoe hard je Elsa knuffelt en hoe goed je de ballon bewaart weken genieten van deze Frozen airwalker ballon.

Airwalker ballonnen kopen

Deze opblaasbare Elsa is natuurlijk een geweldige ballon voor kinderen om te krijgen. Maar dit is slechts een van de vele airwalker ballonnen in het assortiment van Withagen-attractieverhuur. Misschien hou je wel meer van de Minion airwalker ballon. En voor wie altijd al een hond wilde hebben kan alvast gaan oefenen met de airwalker mopshond. Deze hoeft niet te poepen en blaft niet maar je kunt er wel echt mee gaan wandelen! Airwalker ballonnen zorgen voor de leukste momenten op een verjaardag op vrolijk iemand op met een airwalker ballon tijdens een ziekenbezoek!

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend