Airwalker minion

Airwalker minion

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: BAW-2017.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een minion, wat is dat?

Minions zijn de gele helpers van Gru in de Despicable me films. Jong en oud waren al snel fan van deze grappige wezentjes en ze kregen zelf hun eigen film. Minions zijn ongeveer zo groot als een kind en deze Airwalker minion is dus zo groot als een heuse minion! De ballon is maar liefst een meter hoog!

Wat maakt de Airwalker minion zo bijzonder?

De minion airwalker ballon is een enorme heliumballon die net zo groot is als je kind. Door de ballon met helium te vullen gaat de minion rechtop staan maar dankzij de zware voeten vliegt hij niet de lucht in. De airwalker minion kan zo dus achter je aan zweven alsof het een levende minion is die achter je aan loopt!

Heliumballonnen laten vullen

Airwalker ballonnen moeten met helium gevuld worden om ze rechtop te laten staan het het loop-effect te realiseren. Je kunt de airwalker ballonnen zelf vullen maar je kunt ze ook bij Withagen-attractieverhuur laten vullen. Dan heb je onmiddelijk een gebruiksklare airwalker heliumballon. Laat jij binnenkort de hond uit? Of dans je met Elsa door de kamer? Bij ons vind je diverse leuke airwalker ballonnen!

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend