Airwalker mopshond

Airwalker mopshond

Excl. BTW al vanaf 9,95

Artikelnummer: BAW-2017.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 5.00

Een hondje dat je niet hoeft uit te laten

Een mopshondje is een populair ras. Deze kleine hondjes zien er erg schattig uit. Ook voor de airwalker ballon mopshond is dit het geval maar deze hoef je niet uit te laten. Dit Mops hondje is ontzettend leuk, kinderen en volwassenen zijn gelijk verliefd op deze airwalkers. En deze kun je aan je kinderen geven zonder je druk te maken over de verzorging ervan!

Hoe werkt de airwalker mopshond heliumballon?

De airwalker mopshond lijkt net een echte mopshond wanneer de ballon gevuld is. Door de ballon met helium te vullen blijft hij op zijn pootjes door de ruimte dansen. De voetjes zijn voldoende zwaar om de mopshond op de grond te houden.

Heliumballonnen laten vullen bij Withagen-attractieverhuur

Airwalker ballonnen moeten met helium gevuld worden om ze rechtop te laten staan en het het loop-effect te realiseren. Je kunt een airwalker ballon zelf vullen maar je kunt ze ook bij Withagen-attractieverhuur laten vullen. Dan heb je onmiddelijk een gebruiksklare airwalker heliumballon.Haal jij binnenkort een levensgrote minion in huis? Of dans je met Elsa door de kamer? Bij ons vind je diverse leuke airwalker ballonnen!

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend