Airwalker kat

Airwalker kat

Excl. BTW al vanaf 9,95

Artikelnummer: BAW-2017.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 5.00

Airwalker ballon in kattenvorm

Dit is niet zomaar een heliumballon. De airwalker kat is een heliumballon die net zoals een echte kat op zijn pootjes terecht komt! Ook wat formaat betreft lijkt de airwalker ballon op een echte kat.

De ballon vullen met helium

De airwalker kat is een ballon die nog niet gevuld is. Je kunt deze zelf vullen of het door Withagen-attractieverhuur laten doen maar het is belangrijk dat je de ballon met helium vult. Door de ballon op correcte wijze met helium te vullen gaat deze namelijk op zijn pootjes staan. De pootjes zijn precies zwaar genoeg om de kat op de grond te houden.

Een huisdier voor kinderen

Kinderen houden van dieren en van ballonnen. Met deze leuke airwalker ballon sla je dus een dubbelslag! Niet alleen kunnen ze genieten van een mooie ballon, ze krijgen ook een huisdier waar ze niet voor hoeven te zorgen. Zo kunnen ze wel spelen met hun kat of hondje maar hoeven ze deze niet uit te laten. Wil je een nog grotere ballon zodat je er zelfs mee kunt dansen of knuffelen? Dan is een minion airwalker een erg leuke ballon om eens lekker gek mee te doen!

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend