Kies voor een western thema!

Een western thema blijft populair bij jong en oud. Veel kinderen verkleden zich graag als cowboy/cowgirl of indiaan. En ook tijdens carnaval zie je vaak mensen die kiezen voor dit thema. Wat is er dan leuker om een evenement te organiseren waar ook de attracties in western thema zijn?

Rodeo rijden voor waaghalzen

Voor wie durft verhuren wij allerlei rodeo attracties. Durf jij op de wilde stier te stappen of de steigerende hengst te temmen? Deze mechanische dieren zullen je proberen af te werpen door allerlei bewegingen te maken. We hebben ook een volledig opblaasbaar rodeopaard waarbij omstanders het paard onhandelbaar maken voor de berijder!

Springen in het wilde westen

Wij hebben ook diverse springkussens die helemaal in het western thema zijn. Dit kan varieeren van een prachtige western print tot een hindernisbaan die is uitgerust met cowboy en indianen elementen zoals totempalen, cactussen en een saloon! Jouw themafeest wordt een groot succes met een springkussen dat helemaal in stijl is!

Ben jij een scherpschutter?

Cowboys en cowgirls schoten maar al te graag met hun revolvers en de indianen schoten regelmatig met pijl en boog. Een wild west western schietspel mag dan ook niet ontbreken op een country & western feest!