Geboorteborden

Geboorteborden om de geboorte te vieren.

Of het nu een meisje of een jongetje is geworden, de geboorte van een kindje is iets wat je aan iedereen wilt laten weten! Door te kiezen voor een van de geboorteborden in ons assortiment kunt u de geboorte van uw kindje eenvoudig wereldkundig maken. Mensen die uw huis passeren zien in een oogopslag dat er een babytje is geboren en u loopt niet het risico dat u iemand vergeet op de hoogte te stellen.

Allerlei designs geboorteborden

Geboorteborden zijn er in vele vormen. Traditioneel wordt een Ooievaar als brenger van het goede nieuws gezien en deze is eenvoudig in de tuin te plaatsen. Wens je de geboorte van een baby in Bergen op Zoom te laten zien op geheel Bergse wijze kies je natuurlijk voor een leuke Krab aan de muur om te laten zien dat er een nieuw Krabbeke is geboren. Maar er zijn ook allerlei andere leuke figuren die je eenvoudig neerzet of ophangt.

Ook geboorteborden bij Withagen?

Naast het enorme aanbod spellen en attracties kun je dus ook geboorteborden bij ons vinden. Naast de geboorteborden hebben wij ook nog de enorme Grote Opblaasbare Ooienvaars die je als enorme blikvanger kunt plaatsen. Withagen-attractieverhuur probeert met jou mee te denken en je kunt bij ons dan ook terecht voor benodigdheden voor elk evenement, feest of partij.