Geboorte bord Konijn

Geboorte bord Konijn

Excl. BTW al vanaf 15,00

Artikelnummer: GB-2008.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een konijn in de tuin

Konijntjes zie je vaak in de zomer buiten huppelen. In parken zie je ze vooral vaak. Door hun knuffelige uiterlijk zijn ze ook een favoriet huisdier van veel kinderen. Konijnen zie je ook heel vaak als knuffels terug voor kinderen. Konijnen zijn dus zeer kindvriendelijk. Geen wonder dat een geboortebord konijn dan ook veel positieve reacties oproept! Zo’n lief schattig konijntje dat de geboorte aankondigt van jouw kleine kindje is toch fantastisch? Al snel zal iedereen weten dat er een baby is geboren!

Zichtbaar voor de hele omgeving.

Met konijntjes knuffelen is voor veel kinderen een erg leuke ervaring. Kinderen vinden hier vaak een bepaalde rust in terug. Nu kunnen wij jou niet garanderen dat jouw baby door dit geboorte-konijn rustig zal slapen. Één ding weten we wel zeker; heel de buurt zal weten dat er bij jou een kleine is geboren. Dankzij dit geboortebord zal je hele omgeving snel willen komen kijken naar de pasgeborene!

Alle belangstelling voor jouw baby

Als er een baby geboren wordt is dit ook voor vrienden en familie een spannende periode. Veel mensen willen daarom snel langskomen. Om nu te voorkomen dat je gasten geen plek aan tafel hebben kun je natuurlijke een speciale statafel neerzetten. Zo kunnen alle belangstellenden die dankzij jouw konijn geboortebord weten dat de bevalling achter de rug is toch een drankje komen drinken. En de vraag is dan natuurlijk… Is het een jongen of is het toch een <a title="Statafelrok hoera eenmeisje." href="/statafelrok-hoera-een-meisje"meisje?

Extra informatie

Lengte in cm

70

Breedte in cm

76

Hoogte in cm

120

Afmeting transport L x B x H

120 x 76 x 12 cm

Transport Gewicht

7 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend