Geboorte bord Winnie the Pooh met Knorretje

Geboorte bord Winnie the Pooh met Knorretje

Excl. BTW al vanaf 15,00

Artikelnummer: GB-2008.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Gezinsuitbreiding? Hoera!

Negen maanden wachten voor een baby klaar is om op de wereld te komen. Maar na zo’n lange tijd mag dit natuurlijk groots gevierd worden. Schreeuw het van de daken of plaats een groot geboortebord in de tuin. Knorretje en Winnie the Pooh zijn vaak samen op pad en dit duo vindt het maar wat leuk om de geboorte van jouw baby wereldkundig te maken. Knorretje kruips snel uit de zak en Wannie the Pooh houdt het schoolbord omhoog!

Plaats een geboortebord met naam

Als jouw kindje geboren is wil je natuurlijk niet alleen maar laten weten dat er een kindje is geboren. Je wilt ook de naam van jouw baby eindelijk aan iedereen vertellen. Met dit geboortebord hoef je niet persoonlijk bij iedereen in de buurt langs te gaan. Het geboortebord wordt geleverd met een speciale houten voet waar het geheel gemakkelijk in past. En op het schoolbord kunt u de naam van uw pas geboren baby schrijven met krijt.

Waar komen baby’s vandaan?

Met een geboortebord dat je een of meerdere weken kunt huren vier je de geboorte van je kleine gelijk goed. Maar hoe leg je aan kinderen uit waar de baby vandaan komt? Dankzij de geboorte ooievaar zien kinderen dat de baby door de ooievaar wordt gebracht. En wie denkt dat een baby te zwaar is voor de ooievaar heeft de enorme ooievaar nog niet gezien die bij Withagen-attractieverhuur als blikvanger te huur is.

Extra informatie

Lengte in cm

51

Breedte in cm

70

Hoogte in cm

108

Afmeting transport L x B x H

108 x 70 x 14 cm

Transport Gewicht

5,15 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend