Geboorte bord Winnie the Pooh met schoolbord

Geboorte bord Winnie the Pooh met schoolbord

Excl. BTW al vanaf 10,00

Artikelnummer: GB-2008.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Zet Winnie the Pooh in de tuin!

Winnie the Pooh is misschien wel de bekendste beer ter wereld. Met dit mooie geboortebord laat je de bekende beer een van de leukste gebeurtenissen bekend maken. De geboorte van jouw kindje! De vrolijkste beer van de wereld die voor jouw huis bekend maakt dat er een nieuw wezentje op deze aarde is geboren zal de aandacht zeker trekken. Zo weet de hele buurt dat er een kindje is geboren.

Een persoonlijk geboortebord

Op het Winnie the Pooh geboortebord met schoolbord kun je de naam van de baby mooi op het schoolbord schrijven met krijt. Het geboorte-bord is ook gemakkelijk te plaatsen door zijn houten ondervoet. Zo heb je in enkele minuten een gepersonaliseerd geboortebord staan. Je huurt het geboortebord per week dus de hele buurt krijgt de kans om dit mooie geboortebord te zien.

Groot assortiment geboorteborden

Bij Withagen-attractieverhuur vind je een groot aantal geboorteborden in het assortiment. Zo is er voor iedereen een leuk geboortebord om de geboorte van je kind aan te kondigen. Echte bergenaren kiezen wellicht voor een geboortebord oranje krab maar voor wie liever iets neutralers wil is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een traditioneel ooievaar geboortebord te huren. Kijk voor ons volledige aanbod op de site bij geboorteborden en blikvangers.

Extra informatie

Lengte in cm

44

Breedte in cm

56

Hoogte in cm

88

Afmeting transport L x B x H

88 x 56 x 12 cm

Transport Gewicht

5,55 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend