Geboorte bord ooievaar

Geboorte bord ooievaar

Excl. BTW al vanaf 30,00

Artikelnummer: GB-2008.10 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Het verhaal van de ooievaar

Als er iets wel met de geboorte van een kind te maken heeft, is het de ooievaar wel. Maar waar komt dit verhaal eigenlijk vandaan? Het verhaal is overgewaaid uit Duitsland. De naam betekent daar in het hoogduits geluksdrager. En pas bij de geboorte van prinses Juliana in 1909 is het verhaal in Nederland vrij populair geworden. De naam is natuurlijk zeer toepasselijk want wat is er mooier geluk dan de geboorte van een klein kindje?

Het ooievaar geboortebord

Deze ooievaar staat op een mooi houten statief en heeft in zijn bek een klein kindje vast. Net zoals de ooievaar uit de verhalen de pasgeboren baby komt bezorgen. Het ooievaar geboortebord huren is dan ook een leuke manier om te laten zien dat er een kindje is geboren. U huurt een geboortebord standaard voor een week, maar langere tijd is ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Een enorme ooievaar

Wilt u liever een nog grotere ooievaar? Dan kunt u bij Withagen-attractievehruur ook een opblaasbare ooievaar huren. Deze is metershoog en springt al van veraf in het oog. Of zet een giraf met baby in de tuin. Dit is misschien wel de origneelste manier om een geboorte aankondiging te doen!

Extra informatie

Lengte in cm

40

Breedte in cm

120

Hoogte in cm

162

Afmeting transport L x B x H

120 x 160 x 25 cm

Transport Gewicht

9,55 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend