Geboorte bord baby beer

Geboorte bord baby beer

Excl. BTW al vanaf 15,00

Artikelnummer: GB-2008.06 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een bereleuk geboortebord

Wat is er leuker dan om bij de geboorte van jouw baby ook een echt baby-geboortebord in de tuin te zetten? De geboorte van een zoon of dochter is natuurlijk een prachtig moment dat je graag wil delen met de hele buurt. Met dit bereleuke geboortebord zal dat zeker lukken! Dit mooie geboortebord plaats je eenvoudig in de tuin. Zo ziet iedereen onmiddellijk dat jullie een kindje op de wereld hebben gezet.

Maak je geboortebord persoonlijk

Dit geboortebord met baby beer is aan de onderkant voorzien van een houten statief, waar je hem in kunt zetten. Zo plaats je het geboortebord eenvoudig en staat het toch stevig. Natuurlijk wil je het liefst van de daken schreeuwen dat jouw kindje is geboren en welke naam het heeft gekregen. De naam van jouw eigen kind kun je gemakkelijk met een speciale stift op het speciale plaatje schrijven. Zo krijgt je met dit baby beer geboortebord een uniek plaatje voor uw woning en een prachtige blikvanger voor de geboorte aankondiging.

Geboorteborden huren

Een geboortebord wil je natuurlijk niet maar 1 dag hebben staan. Daarom huur je bij Withagen-attractieverhuur geboorteborden standaard voor een week. Zo heeft iedereen de kans om een geboortebord zoals het Mickey Mouse geboortebord op te merken. En natuurlijk kun je ook een opvallende ooievaar de baby laten bezorgen. Deze valt nog meer op dan een geboortebord!

Extra informatie

Lengte in cm

70

Breedte in cm

55

Hoogte in cm

130

Afmeting transport L x B x H

130 x 12 x12 cm

Transport Gewicht

8,3 kg

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend