Geboorte bord Micky Mouse

Geboorte bord Micky Mouse

Excl. BTW al vanaf 35,00

Artikelnummer: GB-2008.04 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Mickey Mouse geboortebord

Als je aan Disney denkt denk je aan Mickey Mouse. Deze vrolijke muis is al jaren het uithangbord voor de Disney maatschappij. Maar nu kunt u dankzij het Mickey Mouse geboortebord hem ook gebruiken als brenger van een blijde boodschap. Laat Mickey Mouse de geboorte van uw kind aan de omgeving kenbaar maken!

Een geboortebord plaatsen

Wilt u het Mickey Mouse geboortebord laten vertellen hoe de nieuwe wereldburger heet dan is dit heel eenvoudig. Geboorteborden huren kan bij WIthagen-attractieverhuur op basis van bezorging maar ook kunt u een geboortebord afhalen in Bergen op Zoom. Deze zijn goed te vervoeren en eenvoudig te plaatsen in uw voortuin of aan de gevel, afhankelijk van de keuze die u maakt uit ons grote aanbod geboorteborden.

De naam van uw kind op een geboortebord

Uw baby is bijzonder en een persoonlijk geboortebord past daar natuurlijk goed bij. Op het lijf van het Mickey Mouse geboortebord is een speciale naamplaat aangebracht waarop de naam van de pas geboren baby op gezet kan worden. Zo laat u niet alleen zien dat er een kindje geboren is maar kunt u ook de naam en het geslacht aan de buurt kenbaar maken. Dit kan uiteraard ook op andere geboorteborden zoals het konijn geboortebord. Een geboortebord kunt u huren voor een of meerdere weken, neemt u hiervoor contact met ons op.

Extra informatie

Lengte in cm

43

Breedte in cm

68

Hoogte in cm

113

Afmeting transport L x B x H

113 x 68 x 13 cm

Transport Gewicht

5,4 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend