Geboorte bord krab rood

Geboorte bord krab rood

Excl. BTW al vanaf 20,00

Artikelnummer: GB-2008.09 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Geboortebord huren

Withagen-attractieverhuur is de plek om de leukste geboorteborden te kopen. Bij ons heb je de keuze uit talloze verschillende geboorteborden die je kunt huren! Bij ons ben je op het juiste adres voor de leukste geboorteborden voor uw pasgeboren baby. Wat de geboorte aankondiging nog leuker maakt is natuurlijk om een persoonlijk geboortebord te huren voor uw pasgeboren baby! Wij kunnen de naam van uw kindje op het geboortebord zetten. Zo weet iedereen gelijk de naam van de pasgeborene!

Speciaal voor kreukeltjes

Voor wie in Bergen op Zoom een kindje krijgt betekent deze bevalling de geboorte van een kreukeltje. Echte Bergenaren uit het Krabbegat zijn krabben en wat is er dan leuker dan een geboortebord in de vorm van een rode krab? Deze leuke geboorte krab zwaait met zijn rode zakdoek om op typisch Bergse wijze de geboorte aankondiging van jouw kind te doen! Met dit geboortebord in uw tuin heb je een erg leuke blikvanger die vooral in Bergen op Zoom van veel mensen de aandacht zal trekken.

Van ooievaar tot maan

Bij Withagen vind je niet alleen de leukste geboorteborden zoals Baby Mickey Mouse en andere disney figuren. Je kunt er ook een leuke ooievaar vinden voor in de tuin. In plaats van een geboortebord hebben we ook de mogelijkheid om een enorme opblaasbare ooievaar te huren. Een echte aanrader waardoor de geboorte van jouw baby zeker zal opvallen!

Extra informatie

Lengte in cm

40

Breedte in cm

114

Hoogte in cm

116

Afmeting transport L x B x H

114 x 116 x 4 cm

Transport Gewicht

8 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend