Geboorte bord krab oranje

Geboorte bord krab oranje

Excl. BTW al vanaf 20,00

Artikelnummer: GB-2008.08 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Geboortebord oranje krab

Bergen op Zoom heet tijdens de carnaval (of Vastenavend zoals de Bergenaren zeggen) het Krabbegat genoemd. De inwoners staan dan ook bekend als krabben. Met dit geboortebord in de vorm van een oranje krab kun je op echte Bergse wijze de geboorte van uw kindje kenbaar maken.

Kijk, een kreukel!

Bergser kan het niet. De geboorte van uw zoon of dochter betekent in Bergen op Zoom de geboorte van een kreukel. Om dit aan de buurt te laten zien kunt u het geboortebord oranje krab in de tuin neerzetten of aan de gevel hangen. Zo kan iedereen zien dat Bergen op Zoom een nieuwe inwoner heeft. Ook begroet de krab met een rode zakdoek alle passanten.

De naam op het geboortebord

Een geboortebord wordt nog persoonlijker met de naam van uw kind erop! Het is mogelijk om de naam van uw kind op het geboortebord te laten zetten. Dit kan niet alleen op het oranje krab geboortebord maar ook op bijvoorbeeld het Winnie the Pooh geboortebord met schoolbord of geboortebord maan met baby.

Extra informatie

Lengte in cm

115

Breedte in cm

50

Hoogte in cm

116

Afmeting transport L x B x H

116 x 115 x 4 cm

Transport Gewicht

8 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend