Geboorte bord maan met baby

Geboorte bord maan met baby

Excl. BTW al vanaf 35,00

Artikelnummer: GB-2008.07 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Geboorteborden

Een geboortebord huren is een fantastische manier om de hele buurt te laten weten dat de bevalling geslaagd is en er een nieuw kindje in de buurt is! Zonder al je buren een kaartje te sturen zijn ze op de hoogte van de geboorte van uw zoon of dochter. U kunt het geboortebord gerust langere tijd laten staan, wij rekenen een prijs per week. U wilt toch immers iedereen de kans geven om deze blijde boodschap te vernemen?

Geboortebord maan met baby

De maan met babdy is een bekend tafereel dat ook in bepaalde films gebruikt is. Het is een vredig tafereel met een baby die rustig slaapt op een halve maan. De eerste levensfase van uw kind zal vooral uit slapen bestaan en als ouder kun je enorm genieten van een tevreden slapende baby. Daarom is dit geboortebord van een maan met baby een mooie manier om dit gevoel ook uit te dragen naar anderen.

Met de ooievaar gebracht

Als een kindje geboren is wordt ook wel eens gezegd dat deze door de ooievaar is gebracht. Als u een originele aankondiging wilt doen van deze bezorging van de ooievaar dan is deze metershoge ooievaar precies wat u zoekt. Deze kunt u zelf plaatsen en zal zeker de aandacht trekken van iedereen die er langs komt. En mocht dit leiden tot veel bezoek dan kunt u met een aantal statafels iedereen toch welkom heten. Een leuke statafelrok eromheen maakt het natuurlijk helemaal af. Roepen uw buren binnenkort:Hoera een meisje of hoera een jongen?

Extra informatie

Lengte in cm

100

Breedte in cm

85

Hoogte in cm

1

Afmeting transport L x B x H

100 x 85 x 1 cm

Transport Gewicht

3,8 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend