Geboorte bord Winnie the Pooh

Geboorte bord Winnie the Pooh

Excl. BTW al vanaf 15,00

Artikelnummer: GB-2006.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Winnie the Pooh geboortebord

Winnie the Pooh is een van de bekendste tekenfilm figuren. Samen met knorretje teigetje en konijn bleeft deze beer allerlei avonturen. Met Winnie the Pooh in de tuin laat u zien dat er bij u ook een nieuw avontuur gaat beginnen. De geboorte van uw kleine is natuurlijk enorm leuk en spannend. Daarom mag iedereen weten dat het zover is!

Geboorteaankondiging

De geboorte aankondiging gebeurt natuurlijk per geboortekaartje aan vrienden en familie. Maar met het geboortebord Winnie the Pooh laat u aan iedereen weten dat er een nieuwe bewoner in huis is. De hele buurt kan zo kennis nemen van de geboorte van een zoon of dochter en niemand wordt per ongeluk overgeslagen.

Geboortebord huren

Een geboortebord huur je natuurlijk voor een langere periode. Je kunt deze standaard huren voor 1 week. Meerdere weken het geboortebord in uw tuin kan op aanvraag. Eventueel kunnnen wij ook de naam verzorgen op een bord. Dit kan ook op andere geboorteborden zoals het rode krab geboortebord .

Extra informatie

Lengte in cm

1

Breedte in cm

90

Hoogte in cm

150

Afmeting transport L x B x H

1 x 90 x 150 cm

Transport Gewicht

5,5 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend