Geboorte bord beer met fles

Geboorte bord beer met fles

Excl. BTW al vanaf 35,00

Artikelnummer: GB-2008.05 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een flesje voor de baby

Bij een flesje denkt iedereen aan een baby. Een pasgeboren kindje drinkt vaak uit een flesje. Wanneer je er dus voor kiest om een flesje in de tuin te zetten zal iedereen denken aan een baby. Dit mooie geboortebord met een beer die aan de fles zit is dan ook een duidelijke manier om op leuke wijze de geboorte aankondiging te doen.

Een geboortebord plaatsen

Wanneer je een geboortebord huurt bij Withagen-attractieverhuur is dit heel eenvoudig. De laagste prijs voor een geboortebord is als je deze zelf komt ophalen in Bergen op Zoom. Je krijgt dan niet alleen het geboortebord mee, maar ook een houder en een opzetinstructie. Je kunt het bord met eigen wagen ophalen en in enkele minuten heb je een super blikvanger in je tuin en weet de hele buurt dat jouw kindje geboren is!

Nodig mensen uit voor de kraamborrel

Met een geboortebord in de tuin laat je iedereen weten dat er een baby geboren is. Maar als je de baby ook wilt laten zien op een kraamborrel of babyborrel dan wordt het misschien wel heel druk. Gelukkig kun je bij Withagen-attractieverhuur ook terecht voor statafels. Met een leuke statafelrok voor de geboorte van een meisje of de geboorte van een jongen is het bovendien gelijk leuk versierd thuis!

Extra informatie

Lengte in cm

50

Breedte in cm

60

Hoogte in cm

125

Afmeting transport L x B x H

125 x 50x 11 cm

Transport Gewicht

6,05 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend