Statafelrok Hoera een jongen

Statafelrok Hoera een jongen

Excl. BTW al vanaf 15,00

Artikelnummer: TS-2017.09 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Hoera een jongen!

De geboorte van een (klein)zoon blijft een speciale gebeurtenis wat veelal gevierd wordt met een babyshower. Een statafel is dan wel zo gemakkelijk om uw gasten toch wat houvast te bieden. Ook biedt het een plaats waar wat drinken op kan staan tijdens het kraamfeest. Met deze mooie blauwe statafelrok kun je de kraamvisite geheel in stijl ontvangen voor de babyshower van een jongen!

Stijlvolle babyshower voor een jongen

Of het nu voor of na de geboorte is; een babyshower voor een jongen is zeker iets wat gevierd moet worden! Met deze statafelrok blijf je volledig in stijl. Combineer dit onder andere met onze prachtige ballondecoratie en bijpassende hapjes als beschuit met muisjes. Een succesvolle babyshower is hiermee zeker gegarandeerd!

Ook geboorteborden huurt u bij Withagen

Zodra de kleine spruit geboren is mag iedereen dat natuurlijk weten! Naast een babyshower voor een jongen is een geboortebord een leuke manier om het leuke nieuws aan iedereen bekend te maken. Bij Withagen-attractieverhuur vindt u de leukste geboorteborden zoals het bord met baby op de maan of speciaal voor de Bergenaren een geboortebord in de vorm van een krab. En natuurlijk hebben we ook een enorme opblaasbare ooievaar in ons assortiment.

Extra informatie

Diameter in cm

94

Hoogte in cm

107

Transport Gewicht

0,90 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend