Buffet tafel

Buffet tafel

Excl. BTW al vanaf 7,50

Artikelnummer: TS-2010.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Blijf je eten?

Een buffettafel is ideaal voor een feest, een borrel of bij een vergadering. Op een buffet tafel kun je eten klaarzetten voor je gasten. Nodig mensen uit voor een hapje en ze zullen langer blijven. Dit geeft je langer de tijd om gezellig te kletsen of te netwerken. Bovendien tilt een goed gevulde buffettafel een evenement naar een hoger niveau en geeft het een professionele uitstraling.

Zelf een buffet regelen?

Als er veel gasten komen dan wordt er vaak een cateraar ingehuurd. Maar al dat lekkers moet ook ergens worden neergezet. De buffettafel is handig en praktisch in gebruik en ook makkelijk te vervoeren. Dus als je een feest, vergadering of bbq heeft en besluit een buffettafel te huren kun je deze ook zelf afhalen!

Buffettafel rokken

Maak het af met een buffet tafelrok. Door een mooie bordeaux rode tafelrok om de buffettafel te bevestigen geef je de buffettafel een veel mooiere uitstraling. Bovendien lijken gerechten nog verser en smakelijker wanneer de schalen en borden op een mooie rode ondergrond worden geplaatst.

Extra informatie

Lengte in cm

180

Breedte in cm

75

Hoogte in cm

76

Afmeting transport L x B x H

180 x 75 x 6 cm

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

bordeaux rode statafelhoesTerrasverwarmer