Oranje topcover

Oranje topcover

Excl. BTW al vanaf 2,50

Artikelnummer: TS-2017.03 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Hou uw statafel schoon!

Na een gezellige dag waarbij het bezoek heeft staan borrelen aan een statafel kijk je terug op een geslaagd feestje. Maar de hoes die je over de statafel had getrokken zodat hij paste bij de feestdecoratie zit nu wel vol vlekken. Met een topcover beschermt u de statafel en de statafelrok. U trekt de top cover eenvoudig over de bartafel of statafelrok en na gebruik kunt u hem eenvoudig uitwassen.

Keuze uit veel kleuren topcovers voor statafels!

Of u nu kiest voor de oranje topcover voor tijdens de voetbalwedstrijd van het Nederlands eftal, of toch liever een gele topcover heeft voor een lentefeest, bij Withagen-attractieverhuur hebben we bijna alle kleuren!

Uw eigen opdruk op statafelrok of topcover

Het is ook mogelijk om uw eigen statafelrok of topcover te ontwerpen. Ideaal om uw bedrijflogo op een open dag of personeelsfeest te laten zien. Of om een de jarige op een verjaardagsfeest te verassen met een foto van het feestvarken.

Extra informatie

Diameter in cm

94

Hoogte in cm

10

Transport Gewicht

0,90 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend