Full color bedrukte top covers 85 cm

Full color bedrukte top covers 85 cm

Excl. BTW 65,00

Artikelnummer: VKN-0039 Categorie:
Meer weten over dit product?

Koop een persoonlijke top cover bij Withagen!

Een statafel is niet alleen de plaats waar u uw glas neerzet. Bij een statafel komt ook iedereen samen om te kletsen. Wat is er dan leuker dan een persoonlijke top cover die het middelpunt van gesprek vormt? Laat door Withagen-attractieverhuur uw eigen ontwerp op een topcover drukken. De levertijd voor een topcover bedraagt 8 werkdagen. 

Waar kan ik de topcovers voor gebruiken?

Als u kiest voor statafels huren voor een open dag of personeelsfeest kunt u uw bedrijfslogo op een topcover laten drukken. Maar ook voor een verjaardagsfeestje is een bedrukte topcover een erg leuke toevoeging. Een foto van de jarige maakt het feestvarken een echt middelpunt! Het is ook mogelijk om te kiezen voor een volledig bedrukte statafelrok.

Withagen, ook voor verhuur feestmateriaal

Withagen-attractieverhuur verhuurt niet alleen attracties. U kunt bij ons ook terecht voor tenten, tafel, stoelen etc. Kijk voor al uw feestmaterialen op onze website!

Extra informatie

Diameter in cm

85

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend