Sumo worstelen trek maar aan mijn staartje

Sumo worstelen trek maar aan mijn staartje

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: VKN-0031 Categorie:

Leuke variant op Sumo worstelen

Sumo worstelen kent iedereen wel. De sport waarbij enorme sporters elkaar uit de ring moeten duwen terwijl ze gehuld zijn in een dikke band. Op veel evenementen kun je zelf ook als echte sumoworstelaar gaan worstelen door een speciaal opblaasbaar sumopak aan te trekken. Maar dit sumo worstel spel is net even anders. Hierbij moet je de staart van je tegenstander proberen af te pakken!

Het trek maar aan mijn staartje sumo worstelen spel.

Speciaal voor de Rabobank hebben wij dit sumo worstel spel ontwikkeld en geproduceerd. Bij deze manier van sumo worstelen is het de bedoeling om het staartje van het spaarvarken van je tegenstander te trekken. Wie het eerste het staartje te pakken heeft is de winnaar. Je mag echter niet van de mat af raken. Weet jij als eerste de staart te pakken en de winnaar te worden van het sumo spel?

Attractie op maat kopen

Deze unieke attractie is speciaal ontwikkeld voor de Rabobank. Niet alleen is het spel erg toepasselijk voor deze klant van Withagen-attractieverhuur, ook de uitvoering is volledig afgestemd op de huisstijl van deze coöperatie. Maar ook voor jou kunnen wij een spel op maat ontwikkelen en produceren. Maar er is nog veel meer mogelijk. Wat dacht je van een springkussen speciaal voor jou gemaakt? Neem gerust contact met ons op met jouw idee! Dit artikel is niet te huur bij ons, maar wel te koop.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

14

Leeftijd tot

75

Diameter in cm

450

Transport Gewicht

70 kg

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend