Mond spring speel kussen

Mond spring speel kussen

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: VKN-0008 Categorie:

Je eigen springkussen?

Een eigen springkussen is natuurlijk erg leuk, zeker wanneer je deze met enige regelmaat kunt gebruiken. Als particulier kun je een springkussen natuurlijk opzetten voor je kinderen op verjaardagen of wanneer er vriendjes en vriendinnetjes komen spelen. Maar zeker als bedrijf is de aanschaf van een eigen springkussen erg leuk. Je kunt deze dan opzetten tijdens een open dag of personeelsfeest. En van een springkussen heb je jarenlang plezier!

Het mond spring speelkussen

Speciaal voor “Klaassen Mondzorg Totaal” uit Bergen op Zoom heeft Withagen-attractieverhuur voor het 12½ jarig bestaan van de zaak dit springkussen ontworpen in de vorm van een mond. In de mond zitten leuke speeltoestellen in toepasselijke vormen van een kies, tandenborstels en tubes tandpasta. Zo kunnen de gebruikers van het springkussen direct de link leggen met Mondzorg Totaal terwijl ze heerlijk spelen op een leuk springkussen.

Plezier en voordeel!

Wil jij ook zo’n opvallend springkussen voor jouw bedrijf aanschaffen? Wij kunnen je uit ervaring vertellen dat deze investering zich dubbel en dwars terug verdient. Uiteraard bespaar je op het huren van een springkussen voor de evenementen die je organiseert. Je zet gewoon je eigen springkussen neer! Bovendien kun je met een goed ontwerp het springkussen reclame laten maken voor jouw onderneming. Dit levert je nog eens extra voordeel op. Reclame maken kost immers geld. Als je kijkt hoeveel reclame je hier voor terug krijgt, dan kan hier geen enkele ander manier van reclame maken tegen op. Neem dus gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor een springkussen op maat!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

3

Leeftijd tot

14

Lengte in cm

570

Breedte in cm

480

Hoogte in cm

320

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

120 x 100 x 100 cm

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend