Mobiele presentatie microfoon

Mobiele presentatie microfoon

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: GE-2019.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Mobiele presentatie microfoon

Tijdens een rondleiding of presentatie wil je graag dat iedereen je goed kan verstaan. Maar een volledige geluidsinstallatie meenemen tijdens de tour is nogal onhandig. En met de traditionele audiotour moeten deelnemers aan de tour oordopjes in die oncomfortabel zitten en bovendien voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen als je het verkeer niet meer hoort. Gelukkig is er in ons assortiment de mobiele presentatie microfoon!

Wat maakt deze microfoon zo bijzonder?

De mobiele presentatie microfoon is een bijzondere alles in 1 microfoon. Als je in deze microfoon praat vesterkt hij je stem en ben je dus beter hoorbaar. Maar de ingebouwde speaker kan meer dan alleen je stem versterken. Je kunt er ook muziek op afspelen! Zing mee met je favoriete nummers en iedereen zal denken dat jouw eigen stem uit de microfoon klinkt!

Ook voor het juiste geluid naar Withagen-attractieverhuur!

Bij Withagen-attractieverhuur kun je ook terecht voor diverse geluidsoplossingen. Zo vind je bij ons een mobiele omroep installatie waarmee je bijvoorbeeld in een optocht kunt meelopen. Maar ook voor bovenop de wagen hebben wij een geluidsinstallatie. Zo kun je niet alleen op je evenement zelf zorgen voor goed geluid maar ook om je evenement aan te kondigen vind je bij ons allerlei oplossingen.

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding