Appelgroene topcover

Appelgroene topcover

Excl. BTW al vanaf 2,50

Artikelnummer: TS-2017.04 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Nooit meer een vieze statafel!

Wanneer u statafels plaatst wilt u dat deze ook gezien mogen worden. Met een statafelrok kunt u een statafel een heel stuk mooier maken zodat hij niet meer in een hoekje hoeft te staan. Met een topcover kunt u een statafel moeiteloos een langere tijd laten staan zonder dat er overal vieze vlekken zitten van de borrelhapjes en drankjes. Simpelweg de topcover vervangen en de statafel is weer klaar voor gebruik.

Waarom kiezen voor een appelgroene topcover?

Een appelgroene top cover gaat goed samen met zowel een witte als een antracietgrijze statafelrok. Zo maakt u voor allerlei gelegenheden een mooie tafelversiering. Bovendien worden uw gasten van het felle groen vanzelf vrolijk.

Uw eigen opdruk en ledverlichting.

U kunt bij ons topcovers in diverse kleuren vinden. Maar u kunt ook uw eigen top cover ontwerpen en laten bedrukken. En zelfs een volledige statafelrok kunt u naar eigen ontwerp bestellen bij Withagen-attractieverhuur. Ook is het mogelijk om ledverlichting onder een statafel te hangen en een statafelrok te verlichten in een kleur naar keuze.

Extra informatie

Diameter in cm

94

Hoogte in cm

10

Transport Gewicht

0,90 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend