Witte topcover

Witte topcover

Excl. BTW al vanaf 2,50

Artikelnummer: TS-2017.05 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Hou uw tafels netjes met een top cover!

Wanneer u statafels plaatst wilt u deze ook leuk aankleden. Met een statafelrok wordt een statafel een heel stuk mooier. Maar als iedereen hier zijn glas op plaatst wordt de bovenkant als snel vies. Met een topcover kunt u een statafel moeiteloos een langere tijd laten staan. Simpelweg de topcover vervangen en de statafel is weer klaar voor gebruik.

Wanneer kiezen voor een witte topcover?

Een witte topcover gaat goed samen met een witte statafelrok. Zo houdt u een klassieke look die perfect is voor allerlei gelegenheden.

Uw eigen opdruk en ledverlichting.

U kunt bij ons topcovers in diverse kleuren vinden. Maar u kunt ook uw eigen top cover ontwerpen en laten bedrukken. En zelfs een volledige statafelrok kunt u naar eigen ontwerp bestellen bij Withagen-attractieverhuur. Ook is het mogelijk om ledverlichting onder een statafel te hangen en een statafelrok te verlichten in een kleur naar keuze.

Extra informatie

Diameter in cm

94

Hoogte in cm

10

Transport Gewicht

0,90 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend