Turquoise topcover

Turquoise topcover

Excl. BTW al vanaf 2,50

Artikelnummer: TS-2017.06 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Ontvang je gasten met een schone frisse tafel!

Wanneer u statafels op uw evenement voorziet wilt u dat deze ook de sfeer van het evenement ten goede komen. Een kale statafel oogt dan wat onverzorgd. Met een statafelrok kunt u deze al een heel stuk mooier maken zodat de statafel niet alleen praktisch is maar ook een visuele bijdrage levert aan uw evenement. Met een topcover kunt u een statafel moeiteloos een langere tijd laten staan zonder dat er overal vieze vlekken zitten van de borrelhapjes en drankjes. Simpelweg de vieze topcover vervangen en de statafel is weer klaar voor gebruik.

Waarom kiezen voor een turquoise topcover?

Turquoise is een heldere vrolijke kleur die zorgt voor een vrolijke stemming bij uw gasten. Een turquoise top cover gaat goed samen met zowel een witte als een antracietgrijze statafelrok. Zo tovert u voor allerlei gelegenheden uw tafel om in een mooie versiering. Bovendien worden uw gasten door het felle turquoise vanzelf vrolijk.

Uw eigen ontwerp topcover en statafels met ledverlichting.

U kunt bij ons topcovers in diverse kleuren vinden. Maar u kunt ook uw eigen top cover ontwerpen en full color laten bedrukken. En zelfs een volledige statafelrok kunt u naar eigen ontwerp bestellen bij Withagen-attractieverhuur. U kunt deze afhalen in Bergen op Zoom of wij sturen de bestelde artikelen naar u op. Ook is het mogelijk om ledverlichting onder een statafel te hangen en een statafelrok te verlichten in een kleur naar keuze.

Extra informatie

Diameter in cm

94

Hoogte in cm

10

Transport Gewicht

0,90 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend