Gasstraler

Gasstraler

Excl. BTW al vanaf 20,00

Artikelnummer: TS-2019.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 35.00

Zorg voor wat extra warmte met de gasstraler

Met deze handige gasstraler kun je eenvoudig wat extra warmte verzorgen. De gasstraler is misschien niet groot, hij kan er wel voor zorgen dat je heerlijk buiten kunt zitten als het buiten wat kouder is. Of plaats hem in een tent om het in de tent wat warmer te krijgen. Ook kun je deze gasstraler goed gebruiken tijdens een verbouwing om de ruimtes te verwarmen waar je aan het werk bent. Door zijn compacte formaat is de gasstraler bijna overal inzetbaar.

Hoe werkt de gasstraler?

De gasstraler werkt op gas zoals je zou vermoeden. Een gasfles kun je apart huren bij Withagen-attractieverhuur maar wie regelmatig kampeert heeft zelf waarschijnlijk ook wel een gasfles staan. De gasstraler kan eenvoudig gemonteerd worden op de gasfles. Zet de gasfles vervolgens op de plaats die je wilt gaan verwarmen en de gasstraler is klaar voor gebruik! De gasstraler kun je richten zodat je kunt kiezen welke stand het beste voldoet aan jouw verwarmingswensen.

Verwarming op jouw evenement

Als je meer bezoekers verwacht op je feest of evenement dan is een gasstraler al snel toch iets te klein. Dan is een terrasheater een betere optie. Door de kap wordt de warmte beter verspreid over de oppervlakte van jouw evenement. Bezoekers die de kou willen ontlopen zullen maar wat blij zijn dat je een gasstraler of terrasheater hebt die wat warmte levert. Met een statafel biedt je je gasten zelfs wat extra ruimte in de warmte!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

16

Leeftijd tot

90

Aantal personen opbouw

1

Lengte in cm

15

Breedte in cm

35

Hoogte in cm

40

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding