Biertafel hoes Turquoise

Biertafel hoes Turquoise

Excl. BTW al vanaf 17,50

Artikelnummer: TS-2019.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een biertafel hoes op maat!

Biertafels kent iedereen wel. De houten biertafels en bierbanken zijn terug te vinden op menig evenement. Maar ze zijn niet alleen praktisch om aan te zitten. Met de juiste aankleding kun je ook nog zorgen voor een mooi uitzicht op jouw evenement. Deze op maat gemaakte biertafel hoezen zijn ideaal tijdens recepties, bruiloften, diners en andere feesten. Ze kunnen worden gebruikt voor een biertafel met twee bierbanken en geven de set een stijlvolle uitstraling.

Bescherm jouw biertafel

De hoezen voor de bierbank en biertafels beschermen daarnaast jouw biertafel en bierbanken tegen krassen en vlekken. Deze hoezen zijn gemaakt van een stretchstof, waardoor ze eenvoudig over de poten van de tafel en banken kunnen worden getrokken. Doordat de stof stretch is en meerekt, zullen de hoezen altijd goed passen. De hoezen hebben weinig onderhoud nodig en kunnen worden gewassen op 40° C. De set bestaat uit 1 hoes voor biertafel en 2 hoezen voor de bierbanken.

Withagen-attractieverhuur maakt hoezen op maat

Een stretchhoes is een goede manier om je spullen te beschermen en tegelijk reclame te maken. Naast de bierbank hoes kun je bij ons ook terecht voor o.a. full color bedrukte statafelhoezen om je statafels te voorzien van een mooi uiterlijk en om te toveren tot reclameposter en buffetrokken om je buffet een beetje extra glans te geven. Bezoekers zullen versteld staan van de aankleding!

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend