Buffettafel hoes Zwart stretch

Buffettafel hoes Zwart stretch

Excl. BTW al vanaf 15,00

Artikelnummer: TS-2019.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een buffet organiseren in stijl met buffettafel hoezen

Wanneer je een buffet voorschotelt aan je gasten doe je dit waarschijnlijk voor een bijzondere gelegenheid. Bijvoorbeeld voor een bruiloft of bijzonder jubileum. Maar wie niet wekelijks een buffet geeft heeft er niet standaard de materialen voor. Een gewone tafel als buffettafel gebruiken kan wel, maar een buffet wordt pas echt stijlvol en feestelijk met een buffettafel die gehuld is in een prachtige buffettafel hoes. Een buffettafel hoes huren is bovendien veel voordeliger dan een buffettafelhoes kopen.

Je tafel goed beschermd en een prachtige uitstraling voor je gasten

Wie kiest voor een mooie buffettafel hoes die het feest extra stijlvol maakt beschermt gelijktijdig de buffettafel. De zwarte stretchhoes ziet er niet alleen elegant uit, hij beschermt de tafel ook tegen krassen en vlekken. Je kunt hem eenvoudig om de tafel heen trekken en dankzij de speciale inzetstukjes gaat de buffettafel hoes ook mooi om de poten en staat de hoes mooi strak gespannen.

Professionele uitstraling met tafelhoezen

Niet alleen voor een buffettafel hebben wij prachtige buffetrokken ook voor andere modellen tafels en stoelen maken wij hoezen. Nog leuker is het natuurlijk om een hoes te hebben met je eigen logo of ontwerp. Met een statafelrok op maat heb je natuurlijk de perfecte aankleding op jouw evenement. Bied je gasten een zitplek of hangplek in stijl met de stoelhoezen en tafelhoezen van Withagen-attractieverhuur.

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend