Buffettafel topcover Zwart stretch

Buffettafel topcover Zwart stretch

Excl. BTW al vanaf 8,50

Artikelnummer: TS-2019.04 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Versier je buffettafel met een topcover

Met een topcover tover je het saaie tafelblad van een buffettafel om tot een strak en stijlvol presenteerblad. De zwarte stretchhoes trek je eenvoudig om de buffettafel en wordt dankzij het elastiek goed op zijn plaats gehouden. Zo heb je een mooi strak oppervlak waarop je jouw buffet kunt aanbieden aan je gasten.

Een topcover in plaats van een buffetrok

De topcover voor buffettafels heeft ten opzichte van een volledige buffettafelrok als voordeel dat je onder de tafel door kunt blijven kijken. Wie kiest voor een buffettafel topcover kan onder de tafel nog voorraad opslaan. Ook kun je plaatsnemen aan een buffettafel door er stoelen rondom te zetten. Je kunt dankzij de topcover gewoon aanschuiven aan de buffettafel en je tafel is gelijktijdig prachig gedekt en beschermd.

Voor elke gelegenheid de perfecte oplossing bij Withagen

Bij Withagen-attractieverhuur kun je alles huren wat je nodig hebt voor jouw evenement; dus ook tafels en stoelen. Kies je voor een buffettafel dan kun je deze gebruiken zoals hij standaard is voor bijvoorbeeld spelletjes. Maar je kunt een buffettafel ook voorzien van een buffettafelrok in diverse stijlen, afhankelijk van jouw wensen. Withagen-attractieverhuur heeft voor ieder feest of evenement de perfecte oplossing in het assortiment.

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend