Paarse topcover

Paarse topcover

Excl. BTW al vanaf 2,50

Artikelnummer: TS-2017.07 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een paarse topcover voor een unieke look!

Doe origineel en kies voor een vrolijke kleur topcover! Een paarse topcover onderscheidt uw statafel van de gebruikelijke statafels. De paarse kleur spreekt iedereen aan en zorgt voor een goede stemming. Een antraciet statafelrok waar de paarse topcover overheen wordt geplaatst geeft uw statafel een compleet andere look.

Makkelijk uitwasbaar en te verwisselen.

De paarse topcover geeft extra bescherming voor uw statafel. Met een top cover over een statafelrok als extra bescherming blijven zowel de statafelrok als de bartafel beschermd tegen wijndruppels etc. De topcover paars eenvoudig om de statafel te trekken. Door het elastiek blijft de topcover goed om de statafel zitten. Ook kunt u de topcovers makkelijk uitwassen indien u de topcovers meerdere dagen wilt gebruiken.

Uw eigen topcover laten bedrukken?

Bij Withagen-attractieverhuur kunt u ook een topcover of statafelrok laten bedrukken met uw eigen ontwerp. We kunnen ook voor u een ontwerp maken. Kom eens langs in Bergen op Zoom voor de mogelijkheden. Ideale reclame voor bedrijven op beurzen, open dagen en personeelsfeesten. Maar ook leuk om uw eigen foto tijdens een housewarming of jubileum te tonen aan de aanwezige gasten.

Extra informatie

Diameter in cm

94

Hoogte in cm

10

Transport Gewicht

0,90 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend