Blikvangers

Wat kan ik met een blikvanger?

Een blikvanger doet eigenlijk precies wat de naam al aangeeft. Het vangt je blik al vanaf grote afstand en zorgt ervoor dat de aandacht gevestigd wordt op de gebeurtenis in kwestie. Blikvangers zijn bedoeld om buiten te staan en zijn dan ook van aanzienlijk formaat.

Blikvangers voor alle gelegenheden

Abraham of Sara gezien? Dan is een opblaasbare pop natuurlijk een prima blikvanger om dit aan iedereen te laten weten. Voor een huwelijk zet je een bruidspaar neer en zo kun je bij elke gelegenheid de juiste blikvanger kiezen. Maar ook voor een vlaggemast met vlag naar keuze kan je bij ons terecht. De hele buurt zal snel op de hoogte zijn van wat er zich afspeelt. Ook voor het trekken van klanten naar jouw zaak kan een blikvanger wonderen doen. Denk maar eens aan een kerstman tijdens het kerstshoppen.

Huur blikvangers met de service van Withagen

Wij willen graag dat jouw gebeurtenis de juiste aandacht krijgt en dat u met plezier terugkijkt op de dag. Daarom zorgen wij ervoor dat alle blikvangers eenvoudig op te zetten zijn en met alle benodigde materialen worden geleverd. Je krijgt voldoende touwen en haringen om jouw blikvanger stevig vast te zetten en alle benodigde verlengkabels voor een goede stroomvoorziening.