Bruidspaar

Bruidspaar

Excl. BTW al vanaf 70,25

Artikelnummer: BV-2007.02 Categorieën: , , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 10.00
x 10.00

Een goed huwelijk mag gezien worden!

Met deze metershoge opblaaspoppen laat u aan iedereen zien dat het huwelijk geslaagd is en er nog vele jaren samen mogen volgen! Verras het bruidspaar door stiekem deze blikvanger in de tuin te zetten, of verwelkom de gasten op het huwelijksfeest door dit opblaasbaar bruidspaar bij de ingang te zetten.

Zelf het opblaasbare bruidspaar opzetten? Is dat lastig?

Het opblaasbare bruidspaar als bruiloft decoratie huren is heel eenvoudig. U kunt de blikvanger laten bezorgen of zelf ophalen in Bergen op Zoom. Dit opblaas-huwelijkspaar met inwendige blower is niet moeilijk op te zetten. Doordat beide poppen aan elkaar vast zitten blaast u het geheel snel op met slechts een enkele blower. Met haringen kunt u het buidspaar overal vastzetten. Uit ervaring weten we dat een blikvanger enorme leuke foto’s en reacties oplevert, waar nog jaren over gesproken wordt.

Withagen-attractieverhuur, blikvangers voor elk moment.

Niet alleen heeft Withagen diverse bruidsparen en Sarah en Abraham opblaaspoppen. In ons assortiment vindt u ook leuke huwelijksdecoratie voor uw trouwfeest. Wat dacht u van hartjesballonnen om uw liefde te tonen aan een geliefde? Wanneer u deze met helium vult kunt u ze ook oplaten voor het stel dat gaat trouwen. Wat ook een leuke bruiloft versiering is is een ballonnenboog . Hier kan het bruidspaar dan onderdoor lopen en kunt u mooie foto’s maken van het gelukkige koppel.

Extra informatie

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

300

Breedte in cm

215

Hoogte in cm

420

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

190 watt

Afmeting transport L x B x H

80 x 80 x 80 cm

Transport Gewicht

26 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x inwendige blower 190 Watt

etui met 8 x haring en hamer

1x Haspel 40 meter

Download de handleiding