EEN OPBLAASBARE SARAH POP HUREN VOOR DE JARIGE!

Verras de jarige met een 4 meter hoge opblaasbare Sarah pop! Een halve eeuw oud worden is een feest dat gevierd moet worden. De jarige zal dan ook zeker zeer verrast zijn wanneer er bijvoorbeeld een Sarah in badpak in de voortuin staat!

Keuze uit verschillende Sarah’s

Bij Withagen-attractieverhuur bieden wij diverse soorten opblaasbare Sarah poppen. Hierdoor kan je altijd een Sarah pop huren die bij de jarige past! Laat je de 50 bijvoorbeeld extra naar voren komen met de enorme Sarah met 50 jaar bord, of ga je voor een grappige noot met de Sarah met zwemband?

Met een 4 meter hoge opblaaasbare Sarah zal iedereen zien waar het feest is! Wanneer je een Sarah pop huurt zal de pop nog niet opgeblazen zijn, waardoor je deze eenvoudig in een personenauto kunt vervoeren. Je ontvangt hierbij altijd een handleiding waardoor je de pop eenvoudig zelf kunt opzetten. Wil je liever dat wij de Sarah pop bij je thuis bezorgen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk!

Sarah pop huren bij Withagen-Attractieverhuur

Ook voor de vrouw die binnenkort een halve eeuw mag vieren kan je bij ons  de leukste opblaasbare Sarah’s huren. Bij Withagen-attractieverhuur ben je verzekerd van top kwaliteit! Wil jij dus binnenkort een Sarah pop huren? Bestel deze nu online of neem vrijblijvend contact met ons op! Daarnaast kan je ook voor een matchende Abraham pop bij ons terecht. Bekijk het volledige assortiment op onze site.