EEN OPBLAASBARE SARAH POP HUREN VOOR DE JARIGE!

Verras de jarige met een 4 meter hoge opblaasbare Sarah pop! Een halve eeuw oud worden is een feest dat gevierd moet worden. De jarige zal dan ook zeker zeer verrast zijn wanneer er bijvoorbeeld een Sarah in badpak in de voortuin staat!

Welke grote pop past bij jouw Sarah?

Bij Withagen-attractieverhuur bieden wij diverse soorten opblaasbare Sarah poppen. Hierdoor kan je altijd een grote Sarah pop huren die bij de jarige past! Laat je de 50 bijvoorbeeld extra naar voren komen met de grote Sarah pop met 50 jaar bord, of ga je voor een grappige noot met de shopaholic Sarah pop?

Met een 4 meter hoge opblaaasbare Sarah pop zal iedereen zien waar het feest is! Wanneer je een grote Sarah pop huurt zal de pop nog niet opgeblazen zijn, waardoor je deze eenvoudig in een personenauto kunt vervoeren. Je ontvangt hierbij altijd een handleiding zodat je de pop eenvoudig zelf kunt opzetten. Wil je liever dat wij de Sarah opblaaspop bij je thuis bezorgen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk!

Opblaasbare Sarah pop huren bij Withagen-Attractieverhuur

Ook voor de vrouw die binnenkort een halve eeuw mag vieren kan je bij ons de leukste opblaasbare Sarah pop huren. Bij Withagen-Attractieverhuur ben je verzekerd van top kwaliteit! Wil jij dus binnenkort een grote opblaasbare Sarah pop huren? Bestel deze nu online of neem vrijblijvend contact met ons op! Daarnaast kun je ook voor een matchende Abraham pop bij ons terecht. Bekijk het volledige assortiment op onze site.