Mini Sarah Classic

Mini Sarah Classic

Excl. BTW al vanaf 37,19

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 5.00
60,50incl. BTW
Meer weten over dit product?

Als van ouds

Tegenwoordig zijn er natuurlijk allemaal diverse opblaasbare Sarahs te huur, maar u wilt juist die originele opblaasbare Sarah pop. Een supere leuke originele opblaasbare Sarah in een nieuw jasje en een voordeel dat ze niet zo groot is! Super gezellig voor een feestje in de woonkamer!

Mini Sarah pop binnen

Maar is deze opblaasbare mini Sarah Classic dan ook echt klein? Deze opblaasbare Sarah is 2,3 meter hoog en is dus een mini opblaasbare Sarah die lekker bij u in huis kan staan. Niet alleen in huis is onze opblaasbare Sarah leuk, maar ook bij oma in het bejaardenhuis.

Outdoor

Withagen attractieverhuur adviseert om de opblaasbare mini Sarah Classic binnen te plaatsen, maar buiten kan ook onder bepaalde voorwaarde. De windkracht mag niet boven de 3 beaufort zijn en er moet altijd iemand in de buurt zijn van de opblaaspop.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Afmeting transport L x B x H

40 x 40 x 60 cm

Transport Gewicht

2,68 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Verlengkabel 12½ meter