Zittende mini Abraham

Zittende mini Abraham

Excl. BTW al vanaf 37,19

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 5.00
60,50incl. BTW
Meer weten over dit product?

Zittende mini Abraham pop

Bent u op zoek naar een zittende mini Abraham pop? Bij Withagen attractieverhuur bent u aan het juiste adres. Wij bieden advies en begeleiding bij de organisatie van een familiefeest tot een personeelsfeest en meer. Bekijk het assortiment op de website.

Bierdrinker

Verras de jarige bierdrinker met deze opblaasbare Zittende mini Abraham pop! Deze opblaasbare Abraham houdt wel van een biertje doen in het café. Zo vindt hij het ook leuk om lekker thuis te genieten van een biertje.

Zittende mini Abraham pop editie

Het leuke aan deze opblaasbare zittende mini Abraham pop is dat hij gemakkelijk binnen in de huiskamer kan zitten! Zittende mini Abraham is maar 2,3 meter waardoor hij bijna in iedere binnenruimte past. Zo is het binnen in uw huis sowieso een feestje met Abraham erbij!

Kan Abraham ook buiten?

Ja! De opblaasbare zittende mini Abraham kan ook buiten staan, maar mag niet buiten staan met een windkracht boven de 3 beaufort. Ook is het van belang dat er altijd iemand is die er een oogje op kan houden. Withagen attractieverhuur adviseert om de opblaasbare Abraham binnen te plaatsen.

Bent u geïnteresseerd in iets anders dan een mini Abraham pop? Ons assortiment bestaat ondere andere uit een Abraham schilder, Abraham visser of Abraham in auto.

Abraham poppen

Wilt u meer weten over het huren van Abraham poppen bij Withagen attractieverhuur? Neem contact met ons op!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Afmeting transport L x B x H

40 x 40 x 60 cm

Transport Gewicht

2,69 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Verlengkabel 12½ meter