Abraham in de auto

Abraham in de auto

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 6.61

Autoliefhebber

Deze opblaasbare Abraham in de auto is echt gemaakt voor de echte autoliefhebbers. Deze opblaasbare Abraham houdt ook wel van een rondje in een dikke bak, net zoals de jarige voor wie deze opblaasbare Abraham klaar staat. Op deze manier verras je de jarige op een unieke manier.

Andere gelegenheid?

Ook is deze opblaasbare Abraham in de auto te gebruiken voor als iemand net geslaagd is voor zijn of haar rijbewijs. Voor jubileum jaren van rijscholen is dit een mooie mogelijkheid om het mede te delen. Deze opblaasbare Abraham in de auto is niet alleen voor de mannen die Abraham gaan zien, maar ook voor andere leeftijden.

Aankleding

Geeft u een groot feest voor de jarige? Wij helpen u graag! Wij bieden namelijk vele mogelijkheden om uw feest helemaal af te maken. Zoals een leuk springkussen om te kinderen te vermaken of mooie ballonnen die de feest locatie helemaal aankleden. Voor verdere vragen, neem gerust contact met ons op.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Lengte in cm

300

Breedte in cm

160

Hoogte in cm

185

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

21 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

etui met 8 x haring en hamer

1x Blower 380 Watt

Download de handleiding