Wielrenster Sarah

Wielrenster Sarah

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 6.61

Fanatiekelingen

Deze opblaasbare Sarah wielrenster is echt gaaf om neer te zetten in de voortuin van een echte fanatiekeling. Niets is er leuker dan een persoonlijke opblaasbare verjaardag pop op uw verjaardag, toch? Dat maakt het zo leuk aan onze unieke verjaardag poppen, deze zijn toch iets persoonlijker.

Stelletje

Onze wielrenster heeft dan ook een man aan haar zijde namelijk de opblaasbare Abraham wielrenner. Wij bieden ook nog andere stelletjes zoals de opblaasbare Abraham Boer en  Sarah Boerin. Deze poppen zijn leuk voor gezamenlijke verjaardagen, maar ook voor open dagen.

Koers

Deze opblaasbare Sarah wielrenster heet dan wellis waar Sarah, maar is natuurlijk ook super leuk om neer te zetten bij een koers of een ander leuk fiets evenement. Leuke aankleding van een evenement zorgt altijd voor een gezelligere sfeer. Zo zou een ballonnen boog ook voor een leuke aankleding zorgen.

 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Lengte in cm

330

Breedte in cm

220

Hoogte in cm

370

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

15 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

etui met 8 x haring en hamer

1x Blower 380 Watt

Download de handleiding